Дипломи за випуск 2017 на ПГ „Иван Хаджиенов“

Випуск 2017- първите възпитаници, завършили по проекта дуално обучение, получиха дипломите си от директора на ПГ „Иван Хаджиенов” Мариана Демирева на 19 юни. През 2017 година завършиха три паралелки - „Компютърна техника и технологии”, „Машини и системи с ЦПУ” и „Технология на машиностроенето”.
Атрактивно представяне предложи фирма „Арсенал”, организирайки традиционното състезание между младежите за разглобяване и сглобяване на автомат „Арсенал”, както и викторина с награди за фирмената история и постижения.
Събитието се превърна в импровизиран празник с емоционалните слова на директора, на класните ръководители и на самите ученици. Младежите благодариха за предоставената възможност за практическа реализация, за грижите и търпението, за партньорството, за прекрасните спомени, които училището е оставило у тях. Випуск 2017 си обеща незабрава на най-хубавото си време - мечти, работа, приятелства, младост.
В конкурса „ТехноФен” свои експерименти и прототипи показаха Тодор Мицов /11г/ и Диан Братоев /9б/. За втора година момчетата изненадват със своята креативност и техническа фантазия.
ГалерияОбратно към галерията     ГалерияКъм началото на страницата